Resultaten voor hondenhotel marijke

 
hondenhotel marijke
Dierenhotel Marijke 5 sterren kattenhotel en hondenhotel utr.
Er is regelmatig toezicht van een dierenarts, de AID en wij zijn aangesloten bij Dibevo en Dierbaar als een goedgekeurd hondenhotel en kattenhotel. Wij wonen bij ons hotel dus er is altijd iemand aanwezig. Dierenhotel Marijke is het enige 5 sterren hondenhotel en kattenhotel van Nederland.
Leenbakker
Dierenhotel Marijke Startpagina Facebook.
Vandaag onze Maltezer Pepper opgehaald na 6 dagen logeren. Het was voor haar de eerste keer dat ze n aar een hondenhotel ging en zonder ons was. Dit hotel uitgekozen ondanks dat het 45 minuten rijden is voor ons omdat het goed voelde. Ze heeft een voedingsallergie en mag niks naast haar eigen voer. Bij andere hotels/pensions konden ze niet garanderen dat ze echt alleen van haar eigen voer zou eten. De recensies, het telefoongesprek de kleine roedels, het voelde goed.en terecht. Na 3 dagen een appje gestuurd om te vragen hoe het ging want voor ons was deze eerste keer ook spannend. Zo leuk om dan een geruststellend appje terug te krijgen waarin je hoort dat alles goed gaat en ze goed eet. Nu ligt ze uitgeteld, heerlijk uit te rusten van dit avontuur. Bedankt voor de goede zorgen, onze volgende vakantie zal ze zeker weer bij jullie verblijven. Mijn kater prince heeft een super tijd gehad bij Marijke zoals al eerder!
zoekmachine optimalisatie
Dierenhotel Marijke YouTube.
Dierenhotel Marijke is een door Aequor goedgekeurd opleidingsbedrijf. Er is regelmatig toezicht van een dierenarts, de AID en wij zijn aangesloten bij Dibevo als een goedgekeurd hondenhotel en kattenhotel. Tevens wonen wij bij ons dierenhotel dus er is ook altijd iemand aanwezig.
amsterdam thailand
Dierenhotel Marijke Kom gewoon eens vrijblijvend een kijkje nemen. Doggo.nl.
Ad 18 maart 2012. Onze hond komt hier alweer 6 jaar en heeft het volgens ons prima naar zijn zin. De kat komt er inmiddels ook alweer 3 jaar en voelt zich helemaal de koningin bij Marijke. Serena 8 februari 2012.
uit met collega's
Dierenhotel Marijke Kamerik 89 reviews en beoordelingen.
Er zijn 89 reviews over Dierenhotel Marijke gedeeld. Dierenhotel Marijke in Kamerik wordt door bezoekers en klanten beoordeeld met een 92. Dierenhotel Marijke kun je terugvinden in de branches dierenpensions en dierenasiels, hondenuitlaatservice, dierenopvang en huisoppas op Allebedrijvenin in de regio Woerden en Amsterdam.
Dierenhotel Marijke: klantervaringen recensies.
Dierenhotel Marijke 5 sterren kattenhotel en hondenhotel utr. Claim dit bedrijf. Schrijf u direct in en claim uw bedrijf. Klantervaringen Online maakt het mogelijk om de waardering die klanten uitspreken over uw bedrijf openbaar te maken en te delen met bestaande en potentiƫle nieuwe klanten.
Hondenhotel Marijke Tribal Hunters Gordon Setter Kennel.
Vanwege onze reis naar engeland hebben wij onze Zsofi een aantal nachtjes laten logeren in Hondenhotel Marijke. Voor haar was het de allereerste keer, maar gezien de enthousiaste reacties van de eigenaren van zusje Rosa hebben wij dus ook gekozen om Zsofi daar te laten vakantie vieren, zoals het hondenhotel het altijd zegt.
Dierenhotel Marijke in Kamerik, Utrecht Dierenpension Review.
Door de oplettendheid van de verzorgers, is Djoeke snel naar de dierenart gebracht waardoor zij nu weer helemaal gezond is. Mocht je twijfelen of je je hond of kat bij Hotel Marijke kan achterlaten, hoop ik dat dit verhaal je zal overtuigen.

Contacteer ons