Op zoek naar hondenhotel friesland?

 
hondenhotel friesland
Home.
Centraal in Friesland ligt hondenopvang Ald Skou. Een kleinschalig hondenpension voor maximaal 25 honden, dat met enthousiasme is opgezet en waar uw viervoeters met liefde en zorg worden opgevangen. Door onze ervaring met honden weten wij hoe we optimale verzorging en voldoende beweging voor een hond kunnen combineren.
lijst
Dierenpension Vasco Warga Wergea Dierenpension Vasco.
Dierenpension Vasco ligt in het buitengebied van Wergea/Warga, vlakbij Leeuwarden in Friesland. Het ligt op een paar minuten afstand van de N31 Leeuwarden-Drachten Waldwei en de A32 Leeuwarden-Heerenveen. Ons dierenpension is geschikt voor.: Wij bieden uw hond of kat een goed verblijf tijdens uw vakantie, weekendje weg, werk, dagje uit, of andere gelegenheid. Bij ons dierenpension beschikken we over meerdere speelweides waar de honden lekker kunnen rennen en spelen. Voor de katten zijn er 2 verblijven waar ze kunnen klimmen, klauteren en relaxen. Ons dierenpension moet een plek zijn waar de dieren zich thuis kunnen voelen en zichzelf kunnen zijn. Elke hond of kat is welkom. Dierenpension Vasco is lid van Dibevo vakorganisatie. Dierenpension Vasco uw Hondenhotel, Poezenhotel, Kattenhotel en Hondencreche.
wasmachine
Dierenpension Drachten.
Dierenpension DRACHTEN kan tot een van de modernste bedrijven op het gebied van huisdierverzorging worden genoemd. Niet voor niets heeft de landelijke pers kreten als Hilton" hotel voor honden en katten" gebruikt. Ook voor dagopvang bent u bij ons op het juiste adres.
parkeren amsterdam overtoom
Dierenpension Friesland / Leeuwarden Op Famke's' pleats. Dierenpension Friesland / Leeuwarden Op Famke's' pleats.
Homepage admin 2017-04-02T1321150000.: Op Famkes Pleats het leukste dierenpension van Friesland. Zoek je een leuk, gezellig en vakkundig opvangadres voor je hond? Dan ben je bij Op Famkes Pleats op het juiste adres. In ons comfortabele boerderij verzorgen wij dagelijks verschillende katten.
bewaardoos vochtig toiletpapier
Bed en Brokje hondenpension.
In het voorjaar van 2011 is er bij ons een kennel gebouwd, met ruimte voor zes honden. Iedere kennel bestaat uit een verwarmde binnenkennel en een buitengedeelte, zodat ze bij mooi weer zelf kunnen bepalen of ze binnen of buiten willen zijn.
Het honden paradijs, een vakantieoord voor uw hond zonder hokken!
Voor het geld dat U meer besteed aan uw hond dan U misschien gewend was, koopt U de zekerheid dat Uw hond net als Uzelf, geniet van een heerlijke vakantie! De prijs is 2450, per dag ongeacht ras of maat.
Friesland Hondenpension.
Ook heeft men bijna allemaal de mogelijkheid tot dagopvang, hiervoor gelden afwijkende tijden en prijzen. Kijk voor informatie op de betreffende website. Voor hondenpensions in de huiselijke sfeer of groepsverband in Friesland. Een paar voorbeelden in Friesland.: Heerenveen en omstreken.
Dierenpension Log, het vertrouwde adres voor uw huisdier.
Wij zijn aangesloten bij de. Trefwoorden waar U ons op kunt vinden.: Dierenpension Log, dierenpension loge, dierenpension, dagopvang, hondencreche, vakantieopvang, hondenpension, kattenpension, zwembad, hondenzwembad, hondenzwembad friesland, handenzwembad garijp, aquatherapie, trimsalon, wassalon, hondentraining, hondenschool, behendigheid, agility, Leeuwarden, garijp, de waldpoarte, carnibest.

Contacteer ons