Zoeken naar hondenhotel friesland

 
hondenhotel friesland
Home Hondenhotel De Vosseberg.
Vosseberg 21 9591 TN Onstwedde Groningen. Wie is welkom. Brengen en halen. Waar is het. Het adres en de kaart. Gegevens hond en baas. Foto's' en video's.' Ik zal me even voorstellen. Ik ben Marianne van Dam, ben getrouwd met Hans Braakhuis. Hans gaat gewoon iedere dag naar zijn baas toe. Ik heb besloten om thuis te gaan werken met de honden, aangezien er wel brood op de plank moet komen. Dat kan ik natuurlijk niet met nietsdoen verdienen en daarom heb ik besloten een eigen hondenhotel te gaan beginnen. Ik hou erg veel van honden, maar een groot hondenpension trekt mij niet, omdat je dan veel te veel honden hebt en de aandacht te veel moet verdelen.
pijn tanden
Friesland Hondenpension.
Voor hondenpensions in de huiselijke sfeer of groepsverband in Friesland. Een paar voorbeelden in Friesland.: Heerenveen en omstreken. Dierenpension Matu, Website. Prijs: 10.50 11.25 euro. Tijden: 1100-1200, 1400-1600, 1800-1900. Verblijf: Kennel met zn 2en. Plaats: Gorredijk, Plattegrond. Beoordelingen plaatsen en lezen. Na een eerste redelijk goede indruk we mochten het gehele pension bekijken en door een aanbeveling van een goede.
matras te koop
Dierenpension Het Loo Boxtel.
Overdekte buitenverblijven en grote speelweides. Honden die plezier hebben maken zich soms vies. Wij kunnen uw hond wassen of zelfs een volledige trimbeurt geven tijdens zijn of haar vakantie. Wij zijn een erkend Dibevo dierenpension en een diervriendelijke bedrijf voor uw hond en kat.
slotenmaker amsterdam
Home Dierenpension Beukers.
Ons Dierenpension, heeft voor alle dieren een binnen én buitenverblijf. Voor de honden is er daarnaast meer dan 4000 m2 aan speelweiden met gras. Met onze kennis, ervaring, enthousiasme, zorg en professionele trimster in dienst heeft ook uw viervoeter bij ons de leukste vakantie.
agile
Hondenhotel de Vosseberg Alde Leane.
Direct naar de inhoud. Friese Stabij Kennel. Marianne van Dam. Vosseberg 21 9591 TN Onstwedde Groningen. Wie zijn wij. Hondenhotel de Vosseberg. Actieve R nest 2018. P nest 2017. O Nest 2016. N nest 2016. M nest 2015. L nest 2014.
nvm
Hondenpension de dolle boel Zevenhuizen.
Bij dit dierenpension, gelegen in de provincie Groningen, dichtbij de plaatsen Leek, Roden en Zevenhuizen zijn honden, katten en andere huisdieren van harte welkom om voor korte of langere periodes te verblijven. Naast reguliere opvang behoort ook dagopvang tot de mogelijkheden.
casio kassa systeem
Bed en Brokje hondenpension.
NIEUWS: HONDENPENSION BED EN BROKJE IS GESLOTEN VAN 25 juli tot en met 14 augustus 2016. Hondenpension Bed en Brokje is gelegen in de Friese Wouden, die zich kenmerkt door de weilanden die zijn omgeven met houtwallen. In het voorjaar van 2011 is er bij ons een kennel gebouwd, met ruimte voor zes honden.
tuinhuisjes
Home Dierenpension Drachten.
Dierenpension DRACHTEN kan tot een van de modernste bedrijven op het gebied van huisdierverzorging worden genoemd. Niet voor niets heeft de landelijke pers kreten als Hilton" hotel voor honden en katten" gebruikt. Ook voor dagopvang bent u bij ons op het juiste adres.
goedkope ipad air kopen

Contacteer ons