Resultaten voor prijs hondenhotel

 
prijs hondenhotel
Prijzen.
Het is mogelijk uw eigen voer mee te nemen. Hiervoor brengen wij per dag 100, extra in rekening. Voor risicohonden met extra zorg die alleen in een hok en alleen op de speelweide gaan brengen wij per dag 100, extra in rekening.
buddha to buddha ring
Hondenhotel Lelystad.
brochure per post toesturen. Welkom bij ons Hondenhotel. Omdat het onderbrengen van uw hond wellicht de nodige emoties en vragen met zich meebrengt, willen we u door deze internetsite zoveel eerlijke en open informatie geven dat u in ieder geval niet ongerust weggaat.
adverteren google
Prijzen hondenpension Manuhof.
U betaald voor de 2 de hond: de grootste hond wordt volledig aangerekend en de 2 de hond 50% van de normale dagprijs dit; wel enkel als de honden in 1 en hetzelfde verblijf zitten indien je meerdere hokken neemt gelden deze prijs niet.
synology
Home Dierenhotel Pocahondas.
Wij zijn Rita en Kees de Vos en vanaf juli 2006 hebben wij van onze hobby, huisdieren, ons werk gemaakt door de start van ons dierenhotel genaamd Pocahondas. Inmiddels hebben wij 2 vestigingen waarin wij met liefde en kennis uw dieren opvangen zodat u ze met een gerust hart kunt achterlaten.
locksmith amsterdam
Dierenpension Hendrik-Ido-Ambacht Liefdevolle zorg en aandacht voor uw geliefde viervoeter!
het verplichte honden en kattenbesluit diploma, beschikken wij en onze medewerkers over een ruime kennis en ervaring als het gaat om verzorging van dieren. Gedurende het hele jaar kunnen honden en katten voor kortere of langere tijd bij ons verblijven.
kookplaat
Camping Kennels Deskundig dierenhotel in Soest.
Wanneer onze hond Cesca gaat logeren in dit top hondenhotel heeft ze altijd een vakantieliefde. Terug in Amsterdam is ze 2 dagen depressief of moe Bekijk meer Bekijk minder. Bekijk alle recensies. Onze honden, Duitse herder Kyra en Malteser Pippie, zijn niet de gemakkelijkste, nogal eenkennig en niet dol op andere honden.
groepsaccommodatie drenthe
Bijtincident in hondenpension De Geschillencommissie.
Het geschil vloeit voort uit een tussen partijen gesloten overeenkomst waarbij de ondernemer zich heeft verplicht tot huisvesting en verzorging van een aan de consument toebehorende vrouwelijke hond gedurende een periode van drie weken tegen de door de consument te betalen prijs van 210.
Welkom op de website van Hondenpension Reindershoeve.
een open verbinding van de buitenkennel naar de speelweide, zodat uw hond de hele dag in en uit kan lopen. Als het moe is, kan het lekker binnen in de mand liggen. 3 uur rusttijd in de middag, zodat uw hond zich niet overbelast.

Contacteer ons