Meer resultaten voor hondenhotel prijs

 
hondenhotel prijs
Het Hondenhotel Tarieven.
De dag van ophalen wordt niet berekend als u uw viervoeter s ochtends op komt halen. Deze wordt wel berekend als u uw viervoeter s middags op komt halen. Logeert uw hond bij ons? Via de webcam kunt u hem zien! Heeft uw viervoeter extra zorg nodig? Copyright 2018 Het Hondenhotel.
alimentatieonderzoek
Dierenpension Evelo: prijzen.
Voor een dag rekenen wij slechts 8, ongeacht het gewicht van de hond, en voor een halve dag slechts 5., 7, per dag. 2 katten van zelfde eigenaar. 13, per dag. Meerdere katten samen van 1 eigenaar, prijs op afspraak.
wasmachine
Tarieven Hondenpension de Lindenberg. Tarieven Hondenpension de Lindenberg.
Dan ontvangt u korting buiten de vakantieperiodes: 10% voor uw tweede hond of 10% op het totaalbedrag bij drie honden of meer uit hetzelfde gezin. Enkele dagen per jaar is De Lindenberg gesloten voor het halen en brengen van uw hond.
overtoom stickers
Tarieven honden Dierenhotel Marijke.
Alle bovenstaande tarieven zijn inclusief BTW en tenzij anders aangegeven per dag. De dag van brengen wordt altijd in zijn geheel in rekening gebracht, de dag van halen wordt voor de helft berekend indien u in de ochtend komt ophalen.
schimmel in huis verwijderen
Wat kost een vakantie voor je viervoeter? Gewoon Over Geld.
Van hondenhotel tot poezenpension. door Annemijn Coenen. 18612 keer bekeken. Van hondenhotel tot poezenpension: hoeveel kost het om je trouwe viervoeter een tijdje onder te brengen als jij op vakantie bent? Je vertrekt deze zomer voor twee weken met het vliegtuig naar een warm oord.
Prijzen hondenpension Manuhof.
U laat meerdere honden uit het zelfde gezin bij ons logeren? U betaald voor de 2 de hond: de grootste hond wordt volledig aangerekend en de 2 de hond de helft van de normale dagprijs dit; wel enkel als de honden in 1 en hetzelfde verblijf zitten indien je meerdere hokken neemt gelden deze prijs niet.
Honden Dierenpension Naarden.
bij diabetes dan zijn er wel wat extra kosten in overleg. De dagprijs voor pensionverblijf wordt bepaald door de hoeveelheid aan verzorging en aandacht voor uw dier. Dierenpension Naarden biedt u voor deze prijs een volledige en complete verzorging van uw hond.
Tarieven Dierenhotel t Gooi.
Dankzij zijn jarenlange ervaring in dierenopvang en verzorging weet hij precies hoe dieren zich voelen en hoe hij het ze naar de zin kan maken. Bas en zijn team zijn gek op dieren en dat geeft hun werk net een beetje extra.

Contacteer ons