Zoeken naar hondenhotel prijs

 
hondenhotel prijs
Dierenpension Evelo: prijzen.
Voor een dag rekenen wij slechts 8, ongeacht het gewicht van de hond, en voor een halve dag slechts 5., 7, per dag. 2 katten van zelfde eigenaar. 13, per dag. Meerdere katten samen van 1 eigenaar, prijs op afspraak.
meten
Burgers Dierenhotel Egmond Tarieven en openingstijden.
Het bezichtigen van Burgers Dierenhotel Egmond is mogelijk tijdens openingstijden behalve op zondag en in de schoolvakanties. Wij stellen het op prijs als u ons van tevoren laat weten wanneer u wilt komen. Burgers Dierenhotel Egmond hecht veel waarde aan de kwaliteit van opvang en zorgt goed voor uw huisdier.
mooi leren schrijven
Nieuwe home. Nieuwe Nieuwe pagina pagina pagina 1. 2. 4.
vliegen vangen in huis
Dierenhotel Juco Honden en Katten Trimmen en Stylen opvang van uw huisdier.
De dag van halen wordt niet in rekening gebracht als u uw huisdier s ochtends tijdens openingstijd op komt halen. Voor een verblijf in de maanden juli en augustus vragen wij 10 euro reserveringskosten en een aanbetaling van 50 euro per hond per week en 25 euro per kat per week.
energiezuinige wasdroger
Hondenhotel Slooijer.
De kosten van een verblijf zijn afhankelijk van de grote van uw hond. Wij mogen namelijk meer kleine honden in één hok plaatsen dan grote honden. Wij bepalen aan de hand van het ras of de soort kruising de prijs.
boot verkopen
Hondenpension Den Dog.
Laat u twee honden uit hetzelfde gezin bij ons logeren dan krijgt u buiten de vakantieperiodes 5% korting op het totaal bedrag. Heeft u drie of meer honden dan krijgt u 10% korting op het totaalbedrag. Deze korting geldt niet in de vakantieperiodes.
slotenmaker leiden
Honden Dierenpension Naarden.
bij diabetes dan zijn er wel wat extra kosten in overleg. De dagprijs voor pensionverblijf wordt bepaald door de hoeveelheid aan verzorging en aandacht voor uw dier. Dierenpension Naarden biedt u voor deze prijs een volledige en complete verzorging van uw hond.
zoekmachines internet
Hondenpension Hondencentrum Happy Tail.
In een roedel tot wel 8 uur per dag lekker buiten spelen in een kleinschalig hondenpension met véél extras. Ook honden dromen van een fijne vakantie. neem ook eens een kijkje op onze Facebook en Instagram accounts om een beeld te krijgen.
lijst

Contacteer ons