Resultaten voor hondenhotel limburg

 
hondenhotel limburg
Hondenhotel de Kaltishoeve Home.
Na het wassen wordt uw hond op een trimtafel droog gefhnd. Ook bestaat de mogelijkheid dat uw hond opgehaald en thuisgebracht wordt met onze taxidienst. Dierenartsenpraktijk de Lijsterbes, geleid door dierenarts Liesbeth Vanholen uit Neeroeteren, is verbonden aan ons hondenhotel.
bi
ABDISSENBOSCH.
Welkom bij Dierenhotel Abdissenbosch. Het dierenpension in Limburg waar uw huisdier zich al 40 jaar thuisvoelt. In ons dierenhotel krijgt uw huisdier veel persoonlijke aandacht. 365 dagen per jaar geopend. Ons dierenhotel is het hele jaar door geopend. Katten en hondenpension.
sql cursus voor beginners
Alle dierenpensions in Limburg Dierenpension Review.
Dierenpensions in Limburg.: te weinig beoordelingen Animal's' Faith, Maastricht. Soorten dieren: Honden, Katten Service: Wassalon, Trimsalon, Asiel, Dagopvang, Haal en brengservice, Hondentrainingen, Rehabilitatiecentrum Diversen: Lid van Dibevo Animals Faith is een dierenasiel, pension, rehabilitatiecentrum, hondenschool en trimsalon, allemaal onder één dak!
halal thai restaurant amsterdam
Hondenpension Hondencentrum Happy Tail.
Wij geloven dat ook honden dromen van een welverdiende, All Inclusive vakantie. Daarom hebben wij het welzijn van honden altijd op de eerste plaats staan. Wat hebben wij te bieden? Bekijk op deze pagina een overzicht van alle recensies die door onze klanten op onze facebookpagina geschreven zijn.
vocht onder de vloer
De koning te rijk bij De Vrolijke Woef. De Vrolijke woef Genk.
Bij ons zitten de honden niet afzonderlijk in binnen of buitenhokken maar maken ze deel uit van ons gezin. In het hondenhotel van De Vrolijke Woef loopt uw viervoeter vrij rond en kan die dagelijks spelen in een grote tuin.
Limburg Hondenpension.
Ook heeft men bijna allemaal de mogelijkheid tot dagopvang, hiervoor gelden afwijkende tijden en prijzen. Kijk voor informatie op de betreffende website. Voor hondenpensions in de huiselijke sfeer of groepsverband in Limburg. Een paar voorbeelden in Limburg.: Maastricht Heerlen en omstreken.
Hondenpension Limburg Top verblijf voor uw hond.
In ons hondenpension / hondenhotel kunt u dus op de meest professionele verzorging van uw hond rekenen! Wij hebben nog plaats ook in het zomerseizoen. Mijn vrouw ik zijn een hondenpension begonnen dat in mei 2012 gereed komt. Dit hondenpension hebben wij met veel zorg gebouwd. Gebouwd volgens de nieuwste eisen die aan de nieuwe dierenwelzijnswet van 2012 door het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie zijn gesteld. Wij hebben eerste klas materialen gebruikt, geen ijzeren wanden maar solide betegelde muren, ruime suites, geen ophokken, veel daglicht, voldoende speelruimte, uitstekende ventilatie en persoonlijke aandacht voor uw hond. Ik weet zeker, hier staan wij met onze naam garant voor, dat ons hondenpension Limburg LiSAR gaat behoren tot een van de beste en mooiste hondenpensions van Nederland.
Home Huisdierenhotel De Hegge.
Hét vertrouwde Hondenpension in Weert! Natuurlijk zijn katten bij de Hegge ook van harte welkom! Voor het verblijf van uw hond beschikken wij over zeer ruime binnen kennels. Deze zijn voorzien van vloerverwarming, ligbedden en verstelbare voerbakken. In ons huisdierenhotel beschikken.

Contacteer ons