Zoeken naar honden

 
honden
Onze honden.
Geplaatst op 25-03-2019 Beschikbaar. Schofthoogte Geschat in cm.: Geplaatst op 25-03-2019 Beschikbaar. Geboortedatum geschat: 16 maart 2017. Schofthoogte Geschat in cm: 29. Telefoon: 31 0 6-51440701. Geplaatst op 24-03-2019 Beschikbaar. Geboortedatum geschat: 26 april 2011. Schofthoogte Geschat in cm: 52.
spijkenisse
Hondenwinkel: hondenvoer en hondenartikelen goedkoop bij zooplus.
De hond is een van de oudste huisdieren van de mens en bestaat al duizenden jaren. In Nederland zijn er meer dan 2 miljoen honden en dat is niet zonder reden: want de hond is veel meer dan alleen een huisdier.
spijkenisse
Plaatsbare honden Dierentehuis Stevenshage.
Als de baas overlijdt. Plaatsbare honden Plaatsbare honden. Op deze pagina vindt u een overzicht van plaatsbare honden die bij ons verblijven. Op de website van Stichting Dierenasiels en Internet vindt u onze plaatsbare honden met een meer uitgebreide omschrijving.
spijkenisse
Zoeken ZeelandNet Prikbord.
We delen informatie over het gebruik van onze site met onze sociale media, advertentie en analytische partners die het mogelijk delen met andere informatie die zij over u hebben verzameld. Meer over ons cookie beleid kunt u op onze speciale pagina lezen.
spijkenisse
Hoog-risico honden Rijksoverheid.nl.
Hoog-risico honden zijn honden die gefokt zijn voor vechtdoeleinden. De kans op agressief gedrag en bijten is bij deze honden groter dan bij andere honden. Vraag en antwoord. Wat betekent het als mijn hond op de lijst hoog-risico honden staat?
spijkenisse
Welkom op de website van Databank Honden.
Databank Honden is een officiƫle door de overheid aangewezen databank voor de verplichte registratie. Databank Honden is een initiatief van de Raad van Beheer, al meer dan 100 jaar de overkoepelende organisatie voor de registratie van alle rashonden in Nederland.
spijkenisse
Stichting Dierenasiels en Internet.
riem
Honden en katten Leefomgeving en veiligheid Leven Gemeente Harderwijk.
Honden en katten. Een hond is voor veel mensen een deel van het gezin, een huisgenoot met wie je dagelijks optrekt. Voor hen betekent een hond gezelligheid, vriendschap en contact met andere mensen. Maar niet iedereen houdt van honden. En honden kunnen ook overlast veroorzaken.
riem

Contacteer ons