Meer resultaten voor honden

 
honden
Onze honden.
Geplaatst op 08-02-2019 Beschikbaar. Schofthoogte Geschat in cm.: Geplaatst op 04-02-2019 Gastgezin Nederland. Geboortedatum geschat: 12 juli 2018. Schofthoogte Geschat in cm: 18. Telefoon: 31 0 6-37403780. Geplaatst op 04-02-2019 Beschikbaar. Schofthoogte Geschat in cm: 35. Telefoon: 31 0 184-417840.
tips om relatie te redden
Alle Hondenspullen online goedkoop bestellen Brekz.nl.
Als u wat breder kijkt en vooral de grootte van uw hond aanhoudt voor de aanschaf van voeding kunt u selecteren op de diergrootte. Grotere honden hebben vaak meer ondersteuning voor de gewrichten nodig terwijl kleinere honden vaak meer voorzien moeten worden in hun actieve levensstijl.
gps halsband
Honden Hotel Akersloot / A9 Alkmaar.
In onze lounge en hotelbar geopend vanaf 1700: uur zijn honden niet toegestaan.; Honden mogen niet plaatsnemen op onze hotelbedden, fauteuils of aan tafel.; Voor het meebrengen van een hond tijdens een overnachting in ons hotel wordt een toeslag van 1750, per nacht berekend.
schuilplaats
Cookies op ZeelandNet.
We delen informatie over het gebruik van onze site met onze sociale media, advertentie en analytische partners die het mogelijk delen met andere informatie die zij over u hebben verzameld. Om door te gaan dient u de cookies te accepteren.
spijkenisse
Hoog-risico honden Rijksoverheid.nl.
Hoog-risico honden zijn honden die gefokt zijn voor vechtdoeleinden. De kans op agressief gedrag en bijten is bij deze honden groter dan bij andere honden. Vraag en antwoord. Wat betekent het als mijn hond op de lijst hoog-risico honden staat?
spijkenisse
Welkom op de website van Databank Honden.
Databank Honden is een officiƫle door de overheid aangewezen databank voor de verplichte registratie. Databank Honden is een initiatief van de Raad van Beheer, al meer dan 100 jaar de overkoepelende organisatie voor de registratie van alle rashonden in Nederland.
spijkenisse
Stichting Dierenasiels en Internet.
spijkenisse
Honden en katten Leefomgeving en veiligheid Leven Gemeente Harderwijk.
Honden en katten. Een hond is voor veel mensen een deel van het gezin, een huisgenoot met wie je dagelijks optrekt. Voor hen betekent een hond gezelligheid, vriendschap en contact met andere mensen. Maar niet iedereen houdt van honden. En honden kunnen ook overlast veroorzaken.
spijkenisse

Contacteer ons