Meer resultaten voor dagopvang honden utrecht

 
dagopvang honden utrecht
Meet2Play Hondenuitlaatservice Zeist, hondenopvang, gastgezin bemiddeling.
Meet2Stay is gespecialiseerd in logeerbemiddeling voor honden uit provincie Utrecht en omstreken. Bent u op zoek naar hondenopvang of wilt u zelf een gastgezin voor iemands hond worden dan regelen wij dit voor u! Heeft u geen tijd uw hond uit te laten of gunt u hem een leuke wandeling met soortgenoten?
uwv
Dierenasiel Dierenopvangcentrum Harderwijk De voor Ark. uw hond en kat Dierenopvangcentrum De Ark.
Dierenasiel De Ark is aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling. Meld u aan. Het vakantieparadijs voor uw huisdier. Wij proberen uw trouwe viervoeter een zo prettig mogelijke tijd aan te bieden. Dit doen wij door de honden in groepjes van 2 of meer te huisvesten. Er is natuurlijk ook de mogelijkheid dat de hond alleen in een kennel verblijft. Ze krijgen elke dag de tijd en aandacht die ze verdienen. Er zijn 21 speelweides op ons terrein. Hier kunnen de honden 3 x daags ruim 20 minuten met elkaar spelen. Voor de hond feest, maar ook voor ons. Opvang en tarieven. 3847 LD Harderwijk.
Casino brood
Welkom SNDVU.
Stichting Noodopvang Dakloze Vreemdelingen Utrecht SNDVU is een hulporganisatie die bed, bad, brood én sociaal-juridische begeleiding biedt aan afgewezen asielzoekers. Op deze wijze proberen we het gat op te vullen dat wordt geslagen door het falende asielbeleid van de Nederlandse overheid.
instrument
dierenasiel amersfoort dagopvang honden hondendagopvang utrecht.
Banjer dagopvang verzorgen wij in Utrecht. De dagopvang beschikt over zowel grote speelvelden als verwarmde kennels. Uw hond wordt s morgens of s middags opgehaald om vervolgens naar de uitlaatlocatie te gaan. Daar wordt met de honden minimaal een uur gewandeld.
wasdroger kopen
Hondendagopvang Dog4U.
Met een speciaal voor de honden ingerichte veewagen staan wij s morgens op de Dog-Drop ter hoogte van het wegrestaurant AC De Meern aan de A12 bij Utrecht. Om 08.15 rijden wij naar de speelweides. Vanaf 07.00 uur kunt u uw hond ook op locatie brengen. Maandag t/m Vrijdag van 0700: 0815.: Om gebruik te maken van de DogDrop kunt een strippenkaart bij ons kopen. Kosten 10-strippenkaart: 2350., Iedere keer dat U gebruik maakt van onze DogDrop betaald u 1 strip. De strippenkaarten hebben een onbeperkte geldigheidsduur. mailtoinfo@dog4u.nl: 06-36316086 https//www.facebook.com/Dog4Uhondencentrum/.: Olga van den Engel. Eigenaar Dog4U Hondencentrum. Werknemer Dagopvang Chief Engineer.
speelkaarten bedrukken
Dierenpension Jacob Vianen Hondenpension.
Over Dierenpension Jacob. Wij zijn een nieuw kleinschalig hondenpension in Vianen, omgeving Utrecht. Wij bieden hondendagopvang en pensionfaciliteiten. Uw hond gaat lekker buiten spelen met andere honden, hij krijgt volop aandacht en er kan ook gelounched worden in de doggy lounge.
colostrum creme
Hondencentrum de Peelhorst hét adres voor uw hond.
Kortom, wij staan voor service, kwaliteit maar zeker net zo belangrijk, het plezier! Wekelijks instromen voor puppys vanaf 7 weken, zonder wachtlijst om optimaal gebruik te maken van de socialisatieperiode. Diverse cursussen geschikt voor alle honden vanaf 20 weken. Sport en Spel hondensport.
Rijlessen
Stichting Dierentehuis Zeist en omgeving.
Wij zijn verheugd dat we kunnen melden dat we de schimmel onder controle hebben. Dat betekent dat we onze activiteiten weer gedoseerd gaan opstarten. Wat betekent dat voor jullie? We gaan weer beperkt pensionhonden en honden voor de dagopvang toelaten.
sem

Contacteer ons