Op zoek naar dagopvang honden groningen?

 
dagopvang honden groningen
Hondenopvang, dagopvang voor honden in Groningen Petbnb.nl. dogsize3. dogsize2. dogsize1. dogsize4.
Leuke dagopvang met heerlijke tuin! Sanne" is een liefdevol persoon, die leuk en makkelijk contact maakt met honden. Zelfs met onze moeilijke hond heeft ze een band opgebouwd! Vanaf 11 per dag. Enthousiaste oppas, Stadspark. Wil jij even een dagje voor jezelf? Ben je druk aan het werk? Of ga je een weekendje naar het buitenland? Graag bied ik een warm tweede huis voor. Vanaf 10 per dag. Hondenliefhebber opzoek naar leuke hondenoppasbaan. Hallo mede dierenliefhebbers, Mijn naam is Lisa, ik ben 25 jaar en ik heb de afgelopen jaren in Groningen gestudeerd.
sta zit bureau
Hondenpension de dolle boel Zevenhuizen.
Bij dit dierenpension, gelegen in de provincie Groningen, dichtbij de plaatsen Leek, Roden en Zevenhuizen zijn honden, katten en andere huisdieren van harte welkom om voor korte of langere periodes te verblijven. Naast reguliere opvang behoort ook dagopvang tot de mogelijkheden.
tanden bleken beste kliniek
Hondendagopvang Buddy Groningen: Home.
Op de maandagen en de vrijdagen is er weer plaats voor nieuwe honden. Hier zetten we leuke, gekke en ontroerende filmpjes neer die inspireren. Zo ook deze. Chocolade gevaarlijk voor hond en kat! Ter ere van sommige feestdagen, maar ook op gewone dagen is in bijna. Welkom bij de Dagopvang Buddy. Dagopvang Buddy heeft haar deuren geopend! Op onze locatie aan de Gideonweg 17 in Groningen kunt u voortaan uw hond een geweldige dag laten bezorgen.
bruiloft photobooth
Dagopvang / Creche Active Dog Care.
Wij zorgen graag voor uw hond in onze ruime dagopvang en grote speelvelden waar ze zich heerlijk kunnen uitleven. Honden zijn echt een onderdeel van het gezin geworden. We laten ze liever niet meer een hele dag alleen en vinden het fijn dat ze onder soortgenoten zijn.
beton storten fundering
De Hooge Hoeve, het beste dierenpension van Groningen.
De Hooge hoeve. Het beste pension van Groningen voor honden en katten. Je gaat op vakantie, een weekendje weg of je wil even alleen zijn? Wacht niet langer en gun je hond ook een vakantie bij ons in het pension.
Dierenpension Eelde, online informatie.
Veel klanten uit Groningen, Assen en de provincies Groningen en Drenthe, brengen hun hond en/of kat al jarenlang bij ons dierenpension, wanneer ze op vakantie gaan, soms al meerdere generaties. Ook uw hond of kat is er van harte welkom, wanneer u een weekendje weg gaat, op vakantie gaat of wegens andere redenen tijdelijk opvang zoekt voor uw hond of kat. U mag altijd zonder afspraak maar let wel op de openingstijden van te voren langskomen om kennis te maken en de moderne accommodatie te bekijken. Gedurende het hele jaar kunnen honden en katten voor kortere of langere tijd bij Dierenpension Eelde verblijven. Ook dagopvang voor honden is mogelijk.
Active Dog Care opvang en scholing voor honden.
Het Active Dog Care team staat voor u klaar bij de opvoeding en begeleiding van uw honden in welke vorm ook. Wilt u graag meer over ze weten? Hieronder stellen ze zich graag aan u voor! Eigenaresse, hoofdinstructeur en dagopvang. Eigenaar, hoofdinstructeur en dagopvang. Dagopvang, begeleiding en advies hondensport. Instructeur en dagopvang. Gedragsdeskundige en instructeur. Geplande lessen Hierkom en CU gaan niet door vanaf 21 maart. 19 maart 2018. Hierkom cursus en CU starten 21 maart ipv 7 maart. 28 februari 2018. Gesloten op de volgende data. 21 februari 2018. 4 februari 2018. 3 en 4 maart IPO Workshop afd B en C. 30 maart; intensieve speurworkshop, IPO voor beginners en gevorderd. 31 maart en 1 april; IPO B en C workshop met Benjamin Klock uit Duitsland. Hoogkerk / Groningen.
Groningen Hondenpension.
Ook heeft men bijna allemaal de mogelijkheid tot dagopvang, hiervoor gelden afwijkende tijden en prijzen. Kijk voor informatie op de betreffende website. Voor hondenpensions in de huiselijke sfeer of groepsverband in Groningen. Een paar voorbeelden in Groningen.: Delfzijl en omstreken. Dierenpension Patmos, Website. Tijden: 1000-1100, 1400-1500: of afspraak. Beweging: meerdere keren per dag uitlaten. Plaats: Spijk, Plattegrond. Beoordelingen plaatsen en lezen. Flikkema weten wat honden nodig hebben.

Contacteer ons