Resultaten voor dagopvang honden amsterdam

 
dagopvang honden amsterdam
Welkom by Dierenopvang Koningen DIERENOPVANG KONINGEN.
De honden konden aan tafel en de katten kregen het bezorgd Van de katten hebben we alleen een filmpje, die staat op onze facebookpagina. Van de honden ziet u hieronder de foto's. Zowel de honden als wij hebben dikke pret gehad!
honden verzorgen
Nieuws Outlet! Hondenuitlaatservice trimsalon Amsterdam, Amstelveen en omstreken.
Outlet heeft sinds december 2016 een nieuwe locatie betrokken, met nóg betere faciliteiten. Zo kunnen bezoekers nu makkelijk parkeren op eigen terrein, is de trimruimte verdubbeld, en kunnen honden tussen de wandelingen door op het achterterrein zowel in de open lucht, als wel overdekt lekker ravotten met elkaar.
water in de kruipruimte is dat erg
StoelenProject.
Het Stoelenproject is de meest laagdrempelige avond en nachtopvang van Amsterdam. De opvang is sober, maar veilig, warm en gratis. Elke avond en nacht verblijven er 45 daklozen in onze opvang aan de Marnixstraat. Van 15 september tot en met 30 april realiseren we sinds 1989 ieder seizoen weer 10.000 overnachtingen met 75 vrijwilligers.
siri thai leiden
Dierenhotel Liesbosch Tijdelijke opvang voor uw huisdier, zoals honden, katten, konijnen, vogels.
Ons laatste nieuws. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod. tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 13 november 2018. Geachte klant, Van 24-12-2018 tot en met 02-01-2019 zitten wij vol voor honden en katten.
wasmachines vergelijken
Dierenhotel Pocahondas in Amsterdam De Telefoongids.
Persoonlijke hulp nodig? Bel 1819 nummerinformatie 100ct/min. Dierenpension in Amsterdam. Dierenhotel Pocahondas in Amsterdam. Lutkemeerweg 300, 1067TH, Amsterdam. Buurt: Lutkemeer en Ookmeer. 2 / 10 / 5. Gemiddelde uit 2 beoordelingen. 2 Review s. Beoordeel dit bedrijf. 020-6194180 Toon nummer.
seo agency
Dak of thuisloos Gemeente Amsterdam.
HVO Querido en het Leger des Heils hebben met Dierenopvangcentrum Amsterdam DOA afgesproken dat zij de honden ophalen op de locatie winteropvang aan de Contactweg in Westpoort. De eigenaar van de hond overnacht in de winteropvang terwijl zijn hond verblijft in het asiel aan de Ookmeerweg.
fruitvliegjesval
Hondenopvang Dreumel Yuppie Dogs.
Yuppie Dogs wordt geleid door Cassandra en Sjef Kogeler. Cassandra en Sjef hebben beiden psychologie gestudeerd en daarna in het bedrijfsleven gewerkt. In Amsterdam hadden we al 3 honden en 2 paarden, dus werd buiten wonen een droom die in 1992 uitkwam.
scrum training
Doggy Daycare.
Wat de reden ook is, bij Doggy Daycare is uw hond in goede handen! Onze crèche biedt dagopvang van hoge kwaliteit en garandeert een fitte, ontspannen en uitgelaten hond aan het eind van elke werkdag. Doggy Daycare by Dogwalks Deluxe is.: met een volledig omheind terrein en voortdurend toezicht. uw hond is temidden van een roedel andere honden én ervaren mensen. met ruime openingstijden en mogelijkheden om uw hond te laten halen en brengen. op een locatie bij de Ring A10 Amsterdam.
baklijst

Contacteer ons