Resultaten voor dagopvang honden apeldoorn

 
dagopvang honden apeldoorn
Apeldoorn Hondenpension.
Hondenpension 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Nederland. Breng onze hond wekelijks naar de dagopvang. Hij vindt het erg leuk, speelt er met allerlei honden en s avonds ligt hij. Hondenpension 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Nederland 3.7 5.0 3 3 Wij brengen al jaren onze twee honden naar de Beekhof. Wij zijn erg tevreden over de zorg die de honden daar krijgen. Ze zijn misschien niet goedkoop, maar ik betaal liever wat. Hondenopvang Doggycare, Website. Prijs: 11.50 15.50 euro. Verblijf: Huiselijke sfeer. Beweging: mee met uitlaatservice. Plaats: Apeldoorn, Plattegrond.
buddha to buddha
DoggyCare Apel.
Het" Leesten" bos en hei. Tussen Apeldoorn en Zutphen ligt Recreatiegebied Bussloo" waar de honden buiten het zomerseizoen naast rennen en spelen ook te water kunnen in een groot, schoon meer. Met onze hondenbus rijden wij daar vaak naar toe, omdat onze honden hier zo heerlijk hun gang kunnen gaan!
VPN
Dierenpension Shanai te Vaassen.
Dierenpension Shanai te Vaassen vlakbij de afrit van de A50 tussen Apeldoorn en Zwollebiedt vakkundige verzorging voor honden, katten en andere huisdieren, op het moment dat u dat zelf niet kunt door bijvoorbeeld vakantie, werk, verbouwing, ziekenhuisbezoek etc. Wij bezitten het diploma Vakbekwaamheid Honden en Kattenbesluit en zijn als leerbedrijf erkend door Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven voorheen Aequor.
locksmith amsterdam
Beste hondenopvang in Apeldoorn. Mastercard. payment_methods_banks. PayPal.
Pawshake voor Android Beschikbaar Google Play. Pawshake voor iOS Beschikbaar App Store. Hondenopvang in Apeldoorn. Breng je hond s morgens naar het huis van de hondenoppas en haal hem s avonds weer op. Gastgezin voor honden. dierenoppas aan huis. overnachting door oppas.
vaatwasser
Dierenpension de Vos Regio Apeldoorn en omgeving.
Elke keer worden ze weer hartelijk begroet door Nicole, en staan ze te dringen om weer naar hun hokken te lopen. Als we de parkeerplaats oprijden, worden onze honden altijd weer enthousiast; vakantie ook voor hen! Voor ons als baasjes ook een fijn gezicht dat het ze zo bevalt, want dat geeft ons ook een gerust gevoel! Nicole neemt tijd en aandacht voor hond en baas, en de verzorging is er prima! We blijven daar zeker komen. Vivette en Tom. Hallo ik ben Hunter, een kater van 7 jaar. Mijn vakantie mag ik altijd hier doorbrengen en daar ben ik heel blij om! Heerlijk luieren in het zonnetje in het buitenverblijf of verkoeling zoeken binnen. De verblijven zijn ruim en schoon. Altijd schone bak, heerlijk eten en kattenmelk en ik krijg volop aandacht! Mijn baasje zegt terecht dat het personeel kundig en vriendelijk is. En vind het fijn dat er transparant gewerkt wordt. Zowel mijn baasje als ik hebben zeer goede ervaringen! Al ruim 5 jaar komt onze hond Jairo vrijwel wekelijks in het pension van Nicole. De mogelijkheid tot dagopvang was voor ons destijds een belangrijke overweging voor de keuze van dit pension.
groepsaccommodatie brabant 20 personen
Hondenoppas in Apeldoorn Petbnb. dogsize3. dogsize2. dogsize1. dogsize4.
Ervaren en geduldige hondenoppas aangeboden. 7339 EV, Ugchelen. Ik bied dagopvang en logeren in huiselijke omgeving aan mits bij een vrijblijvende kennismaking blijkt dat de honden met onze eigen honden overweg. Oppas met ervaring. 7327 Jn, Apeldoorn. 4 vaste gasten.
Hondenpension en Trimsalon De Beekhof in Klarenbeek.
Uw hond kan getrimd worden tijdens een verblijf in het pension, maar u kunt ook alleen een afspraak maken voor de trimsalon. De rijksgediplomeerde trimster van trimsalon De Beekhof draagt een warm hart toe aan alle honden. Met haar kennis en techniek heeft ze een passende behandeling voor elke vachtsoort. Vrienden voor het leven. Tussen Apeldoorn en het plaatsje Klarenbeek exploiteren wij sinds 1991 hondenpension De Beekhof.
Privé hondenpension De" Nieuwe Dalhoeve" in Gelderland, omgeving Apeldoorn.
In Beemte Broekland, aan de A50 vlakbij Apeldoorn Gelderland, vindt u een kleinschalig honden en kattenpension. De" Nieuwe Dalhoeve. Hier kan uw huisdier terecht wanneer u weg bent van huis. De honden in ons pension hebben veel vrijheid om rond te lopen op het erf en te spelen met andere honden.

Contacteer ons