Resultaten voor honden dagopvang amsterdam

 
honden dagopvang amsterdam
Camping Kennels Deskundig dierenhotel in Soest.
Wanneer onze hond Cesca gaat logeren in dit top hondenhotel heeft ze altijd een vakantieliefde. Terug in Amsterdam is ze 2 dagen depressief of moe Bekijk meer Bekijk minder. Bekijk alle recensies. Onze honden, Duitse herder Kyra en Malteser Pippie, zijn niet de gemakkelijkste, nogal eenkennig en niet dol op andere honden. Zodra ze hier binnenlopen zijn ze zo mak als een lammetje en genieten volop. Prachtig om de fotos en videos te zien als ze hier verblijven. Wat meteen opvalt zijn allemaal kwispelende staartjes en blije snoetjes. Heerlijk om met een goed gevoel op vakantie te kunnen gaan en je vriendjes over te kunnen laten in vertrouwde handen. Ik weet zeker dat zij het ook als een vakantie ervaren. Bekijk meer Bekijk minder. Bekijk alle recensies. Onze beagle Loki vindt het ontzettend leuk in de dagopvang van campingkennels.
buddha to buddha
DOGGIEDOG HONDENCRÉCHE.
Javascript is required to use GTranslate multilingual website and translation delivery network. DOGGIEDOG is een crèche voor honden in Amsterdam en omgeving. Uw hond kan de hele dag met ons mee naar een groot omheind speelveld, veilig de hele dag lekker spelen.
VPN
Lupa's' honden uitlaatservice en dagopvang Home.
Lupas hondenuitlaatservice en dagopvang. Hoe gek je ook op je hond bent er zijn altijd momenten dat er simpelweg geen tijd is om de hond uit te laten. Lupas hondenuitlaatservice komt graag uw hond halen en wij laten hem dan lekker uit. Haal en brengservice. Onze wandelingen zijn veel meer dan een blokje om: wij gaan altijd naar een bosrijke omgeving waar de honden los kunnen rennen, ravotten en snuffelen. We doen een ochtend en middag wandeling. De wandelingen zijn altijd 1.5 uur, lang genoeg om ze lekker moe en voldaan te maken. Wij lopen voornamelijk op Hemmeland bij Monnickendam en het Amsterdamse bos. Woensdag gaan we naar het strand of een andere mooie bosrijke omgeving. De groepen zijn klein, hierdoor kunnen we goed contact met de honden houden en op verschillende plekken lopen: bos, strand of natuurreservaat. De honden zitten veilig, in goede benches met antislip matten in een bestelwagen, hierdoor zal de kans dat de honden beroerd worden autoziekte tot minimaal gereduceerd worden. In de zomer zal het electrische ventilatie systeem, als dat nodig mocht zijn, de temperatuur in bedwang houden. Ons werkgebied is Amsterdam Westelijke eilanden, Westerpark, Houthavens en Noord Jordaan.
aeg wasmachine
Hondenopvang in Amsterdam gezocht?
Past op: grote en kleine honden. Laatste keer ingelogd: vandaag. Hallo, het lijkt me erg leuk om af een toe de hond uit te laten of op te passen voor een zakcentje. Ik woon sinds kort op mezelf in Amsterdam en mis.
groepsaccommodatie brabant
Hondenopvang Amsterdam hondenoppas en hondenpension.
Het geld dat verdiend wordt met de hondenopvang Amsterdam gaat ook nog eens rechtstreeks naar Stichting Le Woef. Deze stichting zet zich in voor kansarme honden in Nederland en het buitenland. Copyright 2017 Hondenopvang.nl Plaatsen Rassen Sponsoren Algemene Voorwaarden Privacy Verklaring.
Begeleiding Opvang Wonen dnoDoen.
Wij helpen kwetsbare mensen die door diverse problemen niet meer thuis wonen, dakloos zijn of dat dreigen te worden. Wij helpen met begeleiding, opvang en woonondersteuning. Als dat nodig is, bieden wij een veilige plek in een van onze woonvoorzieningen.
Stichting Dierenthuis Stichting Dierenthuis is een opvang voor kansarme asieldieren.
Adidog" staat op mijn rug. Hihi, grappig hé. Adidas maar dan voor honden We weten niet wie het heeft opgestuurd maar wel bedankt hoor. En ook wil ik alle andere mensen bedanken die pakjes opsturen voor mij en al mijn vrienden.
Doggy Daycare.
Wat de reden ook is, bij Doggy Daycare is uw hond in goede handen! Onze crèche biedt dagopvang van hoge kwaliteit en garandeert een fitte, ontspannen en uitgelaten hond aan het eind van elke werkdag. Doggy Daycare by Dogwalks Deluxe is.: met een volledig omheind terrein en voortdurend toezicht. uw hond is temidden van een roedel andere honden én ervaren mensen. met ruime openingstijden en mogelijkheden om uw hond te laten halen en brengen. op een locatie bij de Ring A10 Amsterdam.

Contacteer ons