Op zoek naar dagopvang honden nijmegen?

 
dagopvang honden nijmegen
Hondenoppas in Nijmegen Petbnb. dogsize3. dogsize2. dogsize1. dogsize4.
ik ben Chantal, 19 jaar en op kamers wonend in Nijmegen Oost. Mijn ouders hebben al sinds mijn 11de een Welsh Corgi Pembroke, sinds 2 jaar zelfs. Dieren en honden liefhebber met ervaring. Oppas aan huis. Mijn ervaring met honden en andere dieren is breed. Ik heb altijd een hond in huis gehad en heb dan ook van jongs af aan geleerd hoe ik met honden en.
polyester waterdicht maken
Blaf Blij Wie zijn wij?
De dagopvang voor honden kreeg zijn bekendheid in de regio Landerd, Uden, Oss en Wijchen en groeide langzaam uit via de regio Nijmegen Eindhoven en Den Bosch naar de regio Noord-Brabant, Gelderland en Limburg. Tegenwoordig komen vanuit heel Nederland honden voor vakantie bij ons.
siemens vaatwasser
Opa's' en Oma's' Passen Op Een Hond Stichting OOPOEH.
Ik wil mijn honden inschrijven voor een OOPOEH als oppas KLIK HIER. Wat doet OOPOEH en hoe werkt het? Stichting OOPOEH helpt senioren aan meer beweging en gezelligheid door hen te koppelen aan een lieve oppashond in de buurt. Bekijk ons nieuwste filmpje om te zien hoe dat precies werkt!
MCS
Nijmegen Hondenuitlaatservice.
Uitlaatservice en huisdierverzorging in Nijmegen. Vind, vergelijk en lees beoordelingen van elke uitlaatservice voor honden in Nijmegen, groeps en individueel. Huisdierverzorging bied de mogelijkheid van een professionele dierenverzorger die uw andere huisdieren verzorgt bij u thuis tijdens uw afwezigheid.zoals vakantie.
keyboost ipower
Hondenuitlaatservice/dagopvang" De Kleine Erve."
Walter van Mierlo 2015. Hondenuitlaatservice / Dagopvang De Kleine Erve. Mijn naam is Mariette Schuurmans, ik ben geboren op 28 april 1986 en woon samen met mijn vriend Rob en onze 2 trouwe viervoeters Fleur labrador retriever en Lumo kruising mastino espagnol. Mijn diepgewortelde contact met dieren en met name honden is er altijd al geweest en van 2004 tot 2008 heb ik de start gemaakt om van mijn passie mijn werk te kunnen maken met de opleiding dierenhoudermanager dierverzorging bij Helicon opleidingen in Nijmegen.
agile training
De Hondenhut hondenpension zonder hokken!
Honden zijn ons leven en daarom leven wij met honden. Wij houden van honden, en we houden van hun bazen. Wij zijn professionals, opgeleid en ervaren in hondentraining, coaching en het begeleiden van groepen honden. We heten jullie en je honden van harte welkom.
Expert
Dierenpension de Johanneshoeve Johanneshoeve.
In het landelijk buitengebied van Bergharen, tussen Wijchen en Nijmegen ligt dierenpension Johanneshoeve. We hopen dat onze website u nieuwsgierig maakt en we u mogen ontvangen voor een kennismaking en rondleiding. Graag verzorgen wij uw hond of kat als u een dagje weg wilt, op vakantie gaat of onverhoopt weg moet. Wij streven er uiteraard altijd naar om uw huisdier een zo prettig mogelijk verblijf te bezorgen. Wij doen dit met een vast team van zeer gemotiveerde, enthousiaste en gediplomeerde medewerkers. Wanneer u zich aan het ori├źnteren bent voor een vakantieadres voor uw hond of kat kunt u bij ons een kijkje komen nemen. Buiten de schoolvakanties bent u van harte welkom voor een afspraak zodat er voldoende tijd ingeruimd kan worden om een rondleiding te geven en u kennis te laten maken met onze werkwijze en onze medewerkers. Wanneer uw huisdier is inge├źnt kunt u hem of haar uiteraard tijdens de afspraak meenemen. We controleren dan gelijk het dierenpaspoort op de benodigde inentingen. Tot ziens bij dierenpension Johanneshoeve. Dierenpension Honden Katten Entingen Dagopvang Trimsalon Contact Reserveren Tarieven Algemene Site Map.
wordpress plugins
Hondenhemel in Bottendaal. Eindeloze liefde! Hondenoppassers in Nijmegen, 6512GD DogBuddy.
Bekijk Marjolein's' Kalender. Als je speciale tijdgerelateerde wensen hebt, laat het Marjolein dan even weten. Voorkeurstijden voor Overnachting. Brengen vanaf 1200.: Ophalen voor 1700.: Voorkeurstijden voor Dagopvang Hond. Brengen vanaf 0700.: Ophalen voor 2000.: Soort woning: Appartement. Wonen er al honden: 0.
baklijst

Contacteer ons