Meer resultaten voor honden dagopvang

 
honden dagopvang
Hondendagopvang tarief.
Minimaal 11 uur speelplezier in onze dagopvang voor uw hond in roedelvorm en met begeleiding die tussen de honden doorlopen. Persoonlijke en liefdevolle aandacht daar draait het bij ons om. We houden de honden scherp in de gaten en knuffelen en spelen mee hen.
itil foundation
Hondendagopvang Dog4U.
Met een speciaal voor de honden ingerichte veewagen staan wij s morgens op de Dog-Drop ter hoogte van het wegrestaurant AC De Meern aan de A12 bij Utrecht. Om 08.15 rijden wij naar de speelweides. Vanaf 07.00 uur kunt u uw hond ook op locatie brengen. Maandag t/m Vrijdag van 0700: 0815.: Om gebruik te maken van de DogDrop kunt een strippenkaart bij ons kopen. Kosten 10-strippenkaart: 2350., Iedere keer dat U gebruik maakt van onze DogDrop betaald u 1 strip. De strippenkaarten hebben een onbeperkte geldigheidsduur. mailtoinfo@dog4u.nl: 06-36316086 https//www.facebook.com/Dog4Uhondencentrum/.: Olga van den Engel. Eigenaar Dog4U Hondencentrum. Werknemer Dagopvang Chief Engineer.
siemens vaatwasser
Dussboel Hondendagopvang.
Nacht opvang gaat alleen samen met dagopvang. Dus smorgens brengen tussen 7.00 uur en 9.00 en de volgende dag halen tussen 7.00 uur tm 9.00 uur of eind van de dag halen 16.00 uur tm 17.30 dit kost wel een dagopvang extra. Zaterdag is brengen en halen tussen 7.00 uur tm 8.00 uur, of 13.00 uur tm 14.00 uur. Zaterdag eind van de dag kun je je hond alleen ophalen tussen 16.00 tm 17.30 niet brengen. Zondags je hond brengen of halen kan niet! Zondag is voor ons de enigste dag dat we niet open zijn voor brengen of halen van je hond. Hij mag hier wel zijn in de opvang, maar dan is het week opvang of van zaterdag tm maandag. We willen graag zondag onze eigen tijden kunnen indelen en niet de hele tijd moeten leven met de klok. Zie ook de paginas tijden en prijzen. De honden verblijven bij ons in ruime verwarmde binnen verblijven met een uitloop daarachter naar een grote ren.
nogepa 0.5
Blaf Blij Dagopvang.
Voor alle mensen die niet voldoende tijd hebben om hun hond uit te laten hebben wij een oplossing. Of het nu voor een dag is, enkele dagen in de week of zelfs voor vijf dagen in de week, uw hond kan bij ons terecht in onze dagopvang. Het doel van onze opvang is alle honden een plezierige fijne dag te bezorgen.
vochtige schuur schimmel
Dagopvang DOA.
Wordt mijn hond samen een hoog-risico-hond zoals Staffords opgevangen? We hebben bij de dagopvang een groep met kleine honden en een groep met grote honden. Alleen honden die sociaal zijn met andere honden en in een roedel kunnen functioneren, komen in een dergelijke groep.
Dagopvang honden Dierenopvang Haarlemmermeer Dierenbescherming.nl.
Dagopvang honden Dierenopvang Haarlemmermeer. Wij bieden hondenbezitters de mogelijkheid om je honden op werkdagen in onze dagopvang van het pension onder te brengen. Een uitkomst als je door omstandigheden of vanwege je drukke baan toch het plezier en het gezelschap van een hond wilt hebben.
Hondenopvang dagopvang hondenhotel gezocht?
grote en kleine honden. Laatste keer ingelogd: vandaag. Ben je slecht ter been, heb je een drukke baan, een druk leven.en gun je je hond af en toe heerlijk een dagje uit? Ik heb zelf 2 actieve honden. grote en kleine honden.
Born to Run Hondendagopvang en Hondenuitlaatservice in Horst-America. Unieke Hondendagopvang / Hondenuitlaatservice met een groot eigen terrein en zwemvijver. Born to Run Hondendagopvang en Hondenuitl
De dagopvang en uitlaatservice. Waterpret in de zwemvijver. Spelen in de weides en flink rennen in het veld van Born to Run is één. Maar zwemmen in de grote natuurvijver van Born to Run is nog even wat anders. Veel van de honden die wij op bezoek krijgen vinden het heerlijk en hebben toestemming van hun baasjes om te.

Contacteer ons