Op zoek naar prijzen hondenhotel?

 
prijzen hondenhotel
Prijzen.
steffords, pitbulls enz. Prijzen in het hoogseizoen van 1 juli tot 1 september 2016 per dag, per hond inclusief voer. Voor risico honden met extra zorg brengen wij per dag 200, extra in rekening. Denk hierbij aan bijv. aan steffords, pitbulls enz.
natte muren injecteren
Prijzen Dierenpension Dijkzicht.
Dagopvangcreche Hond klein. Dagopvangcreche Hond middel. Dagopvangcreche Hond groot. Halen/brengen inoverleg v.a 2.50. M edische verzorging van eigen medicatie wordt doorberekend bij het ophalen. Prijzen vanaf 050, tot een maximum van 200, euro per dag. Let u op onze openingstijden s.v.p.
vriezer
Tarieven Dierenhotel Het Pensionnetje Dierenhotel Het Pensionnetje.
Tegen een vergoeding kunt u uw hond bij ons laten wassen, föhnen en borstelen. De prijs hiervan is afhankelijk van het formaat van de hond en de vacht type. Vraag ons gerust naar de prijzen. 3e dier voor de helft van de prijs.
MCS
Hondenpension Dierenasiel Brammelo. Hondenpension Dierenasiel Brammelo.
Niets zo vervelend als u net op vakantie wil gaan en wij uw hond niet kunnen aannemen! Naast de enting is het belangrijk dat uw hond geen vlooien heeft en ontvlooid wordt! Gebeurd dit voor het eerst, doe dit dan een week eerder dan de hond bij ons komt. De prijzen staan onder Prijslijst pension.
keyboost
Tarieven 2019: De Roedelhoeve: Hondenhotel in huiselijke sfeer.
Hondenhotel in huiselijke sfeer. Tarieven zijn afhankelijk van de periode. De twee periodes zijn: Schoolvakanties en de resterende maanden. De Roedelhoeve Dominika D'hondt.' Ruiseleedsesteenweg 30 8700 Tielt, W-VL, Belgium 32.476794511 info@roedelhoeve.be. Periode: Zomervakantie 2019 28.06.-01.09.2019 Schoolvakanties 2019. 1 hond: 29 per dag. Supplement vanaf de 2de hond van hetzelfde gezin: 15 per dag/per hond.
prince 2
Dierenhotel Maarheeze.
https checker
Hondenvakantieboerderij Nicky Pension Dagopvang.
We verzoeken u dringend om de hond voor zijn komst te ontwormen en te behandelen tegen vlooien. Prijzen van de hondenvakantieboerderij per dag vanaf 1 september 2015. Middel grote hond. 10 dagenkaart dagopvang. 9700, 970, per dag. 25 dagenkaart dagopvang.
Zoekmachine optimalisatie website
Hondenhotel Dierdorado.
Ruime en luxe ruimtes voorzien van een mand met deken, speeltjes of kluiven en gevulde water en etensbakken. Begeleiding bij spelen en een afgestemd menu. Extra verwennen met bijvoorbeeld een wassen of trimmen. Hier vind je meer informatie over het Hondenhotel.:
baklijst

Contacteer ons