Meer resultaten voor prijzen hondenhotel

 
prijzen hondenhotel
Tarieven Hondenpension de Lindenberg. Tarieven Hondenpension de Lindenberg.
De hoogte van de logeerkosten hangt af van de grootte van uw hond en van de periode in het jaar. Per 1 januari 2018 zal er een prijswijziging doorgevoerd worden bij ons. Hopelijk uw begrip hiervoor. De nieuwe prijzen zullen zijn per 1 januari 2018.: Kleine hond: 11.00 12.00.
xenos
Tarieven honden en kattenpension Dierenpension Ingen.
Onze prijzen zijn per dag; de brengdag wordt altijd in zijn geheel gerekend de haaldag als dit in de ochtend is voor de helft en bij ophalen in de middag de volledige dag. Laagseizoen 1 september t/m 30 juni 2018. Zeer grote hond. Honden alleen in een kennel.
wasmachine
Tarieven Dierenhotel Alert.
Onze prijzen zijn per 24 uur. Voer, dekentjes, extra verzorging e.d. is geheel in de prijs inbegrepen. We rekenen van ochtend tot de volgende ochtend of avond tot de volgende avond. Wanneer u uw hond in de ochtend komt brengen en dezelfde dag in de avond weer komt halen geldt ook het onderstaande dagtarief. Meerdere honden van dezelfde eigenaar.:
nogepa 0.5
Tarieven honden Dierenhotel Marijke.
Tarieven honden 2018. Kleine hond Yorkshire terrier, Teckel etc. Middelgrote hond Basset, Beagle, Labrador etc. Grote hond Rottweiler, Bernersennen, Herder etc. Extra grote hond Duitse dog, Newfoundlander etc. Hoogseizoen betreft alle schoolvakanties met uitzondering van de herfstvakantie, de herfstvakantie valt dus onder laagseizoen.
buitenmuur coating
Wat kost een vakantie voor je viervoeter? Gewoon Over Geld.
Van hondenhotel tot poezenpension. door Annemijn Coenen. 18612 keer bekeken. Van hondenhotel tot poezenpension: hoeveel kost het om je trouwe viervoeter een tijdje onder te brengen als jij op vakantie bent? Je vertrekt deze zomer voor twee weken met het vliegtuig naar een warm oord.
Tarieven Dierenpension Tussenwijck.
Ik denk aan onze hond te zien dat ze het naar haar zin heeft gehad, ook al is het een wat bange hond en misschien niet altijd even makkelijk. Onze hond Canecorso Puck is nu voor de 3de keer in het Pension geweest en is Puck en ons prima bevallen.
Tarieven Dierenhotel t Gooi.
Bij een verblijf van tenminste 14 aaneengesloten dagen of langer èn bij vooruitbetaling van het totale factuurbedrag krijgt u maximaal één dag pension gratis, of.: Bij een verblijf van twee of meer huisdieren honden katten van één eigenaar geeft Dierenhotel t Gooi 5% korting over de vastgestelde pensionprijs.
Het Hondenhotel Tarieven.
De dag van ophalen wordt niet berekend als u uw viervoeter s ochtends op komt halen. Deze wordt wel berekend als u uw viervoeter s middags op komt halen. Logeert uw hond bij ons? Via de webcam kunt u hem zien! Heeft uw viervoeter extra zorg nodig? Copyright 2018 Het Hondenhotel.

Contacteer ons