Meer resultaten voor dagopvang amersfoort

 
dagopvang amersfoort
Extra pand daklozen door drukte opvang Smallepad Kwintes.
Begeleiding en opvang. In je buurt. Home Actueel Extra pand daklozen door drukte opvang Smallepad. Overzicht Extra pand daklozen door drukte opvang Smallepad. Daklozen krijgen sinds kort ook onderdak in een tijdelijke nachtopvang in paviljoen De Amergaard op het terrein van psychiatrisch centrum Zon Schild.
kruk
Nieuwe dagopvang voor dementerende ouderen De Stad Amersfoort.
Nieuwe dagopvang voor dementerende ouderen. 17-02-2017, 1044: Van de redactie. AMERSFOORT Midden tussen de weilanden van Hoogland-West, direct aan de Eem, opent 1 maart De Bosanemoon haar deuren. In een pand aan de Krachtwijkerweg 9 kunnen dementerende ouderen voortaan van de nieuwe dagopvang in de gemeente Amersfoort gebruik maken.
vathorst
Dagbesteding de Koperhorst.
De maaltijden worden gezamenlijk gebruikt. Voor verdere informatie kunt u het beleid-dagbesteding inzien. Voor informatie en/of aanmeldingen verwijzen wij u naar Marjon Schalkwijk, opnamefunctionaris. Stichting de Koperhorst. Adres Paladijnenweg 275. 3813 KA Amersfoort. Telefoon 033 472 62 14 E-mail info@koperhorst.nl.
alimentatieonderzoek
Ons hulpaanbod in Amersfoort Kwintes.
In de dagopvang gaat iedereen respectvol met elkaar om. Vanzelfsprekend is het niet toegestaan om drank of drugs te gebruiken of te verhandelen. In Amersfoort hebben verschillende locaties waar mensen een passende invulling aan de dag kunnen geven zoals Wijkhuis de Driehoek.
koelkast
Daklozenopvang Amersfoort voorziet in behoefte Kwintes.
Sinds enkele jaren zijn ze dan ook grotendeels uit het straatbeeld verdwenen. Eén van de projecten is de onlangs gerenoveerde daklozenopvang aan het Smallepad. Voorheen, was dit alleen een dagopvang. Nu slapen er dagelijks tussen de 30 en 35 cliënten en hebben we ongeveer 55 daklozen in beeld.
Straatpastoraat Amersfoort.
Kerken in Amersfoort. Uw gift is welkom! Home Hulp in Amersfoort. Hulp in Amersfoort. Verzorgt de Dagopvang en de Nachtopvang voor als je dakloos geworden bent, en begeleid wonen op verschillende manieren. Kwintes heeft ook crisisopvang en opvang voor als je slachtoffer van geweld thuis bent.
Dag en Nachtopvang IrisZorg.
Dan bent u van harte welkom bij de Dag en Nachtopvang van IrisZorg. U kunt in verschillende plaatsen en steden terecht. Soms is er alleen Dagopvang, soms een aparte Dagopvang én een aparte Nachtopvang en soms is deze gecombineerd tot één opvang waar u 24 uur terecht kunt.
Dak en Thuislozen Dagopvang Kwintes in Amersfoort De Telefoongids.
Eigenaar van dit bedrijf. Dak en Thuislozen Dagopvang Kwintes in Amersfoort. Smallepad 4, 3811MG, Amersfoort. Beoordeel dit bedrijf. Dak en Thuislozen Dagopvang Kwintes. 033-4659688 Toon nummer. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Meer resultaten in de buurt van Amersfoort.

Contacteer ons